Prøvet alt og alligevel smerter?

Ofte er årsagen til symptomer og smerter ikke der, hvor du mærker dem, og det kan være ret vanskeligt at finde frem til præcis det sted, hvor symptomerne og smerten stammer fra. Vi gennemgår alle mulige behandlinger, men bliver ofte ved med at få smerter igen!

Det er her mit arbejde begynder!

For at kunne behandle smerter og symptomer, og gennemføre en fornuftig behandling er muskelfunktionsdiagnostik afgørende i min behandling. Individuel terapi er nemlig kun mulig, hvis jeg kender årsagen til smerterne og ved, hvor årsagen sidder.

Ved traditionelle smertebehandlingsmetoder ses der ofte bort fra neurologiske sammenhænge, og der fokuseres alene på behandling af de enkelte berørte områder i kroppen. Ofte giver det kun begrænset bedring af symptomer og smerter – og nogle gange slet ingen.

Så snart jeg har fastlagt årsagerne eller i det mindste indsnævret disse til få muligheder, planlægger jeg en behandlingsstrategi, som normalt begynder ved den første behandling. En tydelig lindring af symptomerne og smerterne kan ofte mærkes umiddelbart bagefter.

De mennesker som henvender sig til mig, har typisk et mangeårigt forløb bag sig. Har besøgt utallige læger, speciallæger, terapeuter og modtaget genoptræning. De oplever problemer såsom ledsmerter, kronisk træthed, fordøjelsesproblemer, hovedpine, piskesmæld, smerter i underlivet, rygsmerter og meget andet. Og får ofte beskeden “du fejler ikke noget”.

Derfor – hvis du føler at du har prøvet alt og alligevel har smerter, så kontakt mig.