Osteopati – fokuser på kroppens selvhelbredende kræfter og princippet om altid at se kroppen som en enhed. Osteopaten diagnosticerer og behandler ikke kun led med hænderne, men også spændinger i muskler, væv, organer og knogler. Målet er altid at genoprette en fri funktion af organismen.

På trods af deres nænsomhed er de anvendte behandlingsteknikker yderst effektive og kræver intensiv træning af den osteopatisk terapuet. Fasiaen er en meget vigtig struktur i osteopati. Det er bindevævsdeksler, der omslutter alle organer og muskler og dermed danner en slags indre hud. De forbinder alle strukturer i organismen med hinanden. Fasiaspændinger kan løbe gennem hele kroppen og forårsage dårlig kropsholdning og stofskifteforstyrrelser som følge heraf. Sådanne spændinger har selvfølgelig også årsager, som først skal findes og behandles. Udover den osteopatiske undersøgelse anvender jeg også muskelfunktionsdiagnostik til dette formål.

Muskelfunktionsdiagnostik giver information om kilden til en sådan ubalance. Ved hjælp af osteopatiske teknikker fjernes blokeringer, og personen bliver smertefri.

Kontakt mig så jeg kan hjælpe dig.